SPECIALIST IN HOUTEN TRAPPEN

Met meer dan 30 jaar ervaring is Trappenfabriek Vos
uw specialist in houten trappen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Met een professionele uitvoering en samenwerking

Voor particuliere- en professionele afnemers

Voor zowel grote als kleine trappen

SPECIALIST IN HOUTEN TRAPPEN

Met meer dan 30 jaar ervaring is Trappenfabriek Vos
uw specialist in houten trappen

De hoogste kwaliteit trappen en materialen

Met grote zorg en onder de juiste condities geproduceerd

Ambachtelijk- of met CNC-gestuurde machines geproduceerd

Voor enkele trappen of voor series

OVER ONS

Trappenfabriek Vos is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van houten trappen. De ruim 50 medewerkers van Trappenfabriek Vos staan dagelijks klaar om de trappen geheel volgens KOMO-regelgeving voor u te ontwerpen, te produceren en te plaatsen.

Het productieproces is ingericht voor zowel de fabricage van enkele stuks als voor de fabricage van series. Of het nu gaat om levering aan een particulier of aan een professionele afnemer, Trappenfabriek Vos biedt u hoogstaande kwaliteit en service.

DIENSTVERLENING

Trappenfabriek Vos is een zeer flexibele organisatie, mede door de betrokkenheid van de medewerkers en de korte lijnen tussen de directie en het personeel (horizontale organisatiestructuur). Elke medewerker is even belangrijk en draagt met zijn/haar kennis en ervaring zijn/haar steentje bij. Kortom een organisatie die zeer flexibel is en snel kan schakelen!

De productie is vijf dagen per week in bedrijf van zes uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds, verdeeld in ploegendiensten. De overige onderdelen van het bedrijf zijn bereikbaar tijdens kantoortijden, maar indien noodzakelijk flexibel beschikbaar en inzetbaar. De medewerkers van Trappenfabriek Vos spelen graag in op de specifieke wensen van zowel de particuliere als de professionele afnemer om samen tot een hoogwaardig eindresultaat te komen.

Wat kunt u verwachten van ons bedrijf?

kwalitatief hoogwaardige trappen

trappen die voldoen aan eisen volgens BRL 9922, KOMO/Bouwbesluit

mogelijkheid tot het leveren van een totaalproduct (ontzorgen)

goede service

flexibele organisatie en betrouwbare levertijden

levering van FSC-gecertificeerde houtsoorten

EFFICIËNTIE

LEAN, een alom bekende term. Ook Trappenfabriek Vos denkt LEAN. Door volgens de LEAN-gedachte te produceren worden doorlooptijden verkort, faalkosten zoveel mogelijk voorkomen en kosten verlaagd.

Daarnaast is de ligging van Trappenfabriek Vos topografisch gezien redelijk in het hart van Nederland. Het werkgebied van ons bedrijf is heel Nederland. Dit is mogelijk doordat Trappenfabriek Vos Zwolle B.V. haar eigen stelploegen heeft, waarvan de medewerkers woonachtig en inzetbaar zijn in het hele land. Hierdoor worden tijdverlies en hoge reiskosten voorkomen.

HOUTSOORTEN

Een houten trap kan gemaakt worden van diverse houtsoorten. Hieronder een impressie van de meest gebruikte houtsoorten. Heeft u een andere houtsoort in gedachte voor uw trap, dan is dat altijd bespreekbaar.

Hieronder foto’s van houtsoorten.

HOUTEN TRAPPEN

Een houten trap kan uitgevoerd worden met verschillende soorten spijlen, leuningen, etc..

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

TRAPSPIJLEN

Links Els-Korsten-350px

DIVERSE OPTIES

Links Els-Korsten-350px

PRODUCTIEPROCES

Hieronder een impressie van hoe wij werken

FOTO'S

Enkele foto’s van ons productieproces

Klik op foto voor grotere weergave

Vos trappen-1164
Vos trappen-1165
Vos trappen-1167
Vos trappen-1170
Vos trappen-1173
Vos trappen-1175
Vos trappen-1176
Vos trappen-1178

VIDEO'S

Enkele video's van ons productieproces

5 assig frezen trapboom

Hier worden nesten voor de spijlen 5 assig ingefreesd in een binnenboom.

Het infrezen van stootbordnesten In trapboom

Infrezen van nesten ten behoeve van de stootborden.

Nesten frezen in binnenboom voorbewerking

Nesten worden in deze video ingefreesd met 25mm frees dit is een voorbewerking. Als nabewerking zal er een 12mm frees worden gebruikt.

Nesten frezen in binnenboom

Nesten worden nagefreesd met een 12mm frees. Als voorbewerking is er een 25mm frees gebruikt. Dit is nodig om aan een radius van 6mm te komen in de hoeken van het nest.

REFERENCIES

Hieronder een overzicht van een aantal projecten.

Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px

INNOVATIE

Trappenfabriek denkt in oplossingen en kansen.

Dit heeft geleid tot het ontwerp van de ‘luchttrap’. Een uniek concept, waarvoor zelfs octrooi is aangevraagd. Wat is zo bijzonder aan de luchttrap?

De trapspil van de ‘luchttrap’ is voorzien van een luchtkanaal voor het verplaatsen van lucht. Het kanaal zorgt voor de aan- en afvoer van ventilatielucht, waardoor de thermostaat in een woning veel minder vaak per dag aanslaat. De trap levert een EPC-reductie van 0,22 op. Met deze unieke trap speelt Trappenfabriek Vos in op de steeds lagere EPC-eisen, maar ook op de steeds strenger wordende geluidsnormen.

Totaalconcept: vernieuwende manieren om het totaalconcept toe te passen. (alles wat in het trapgat, dus ontwerpen, plaatsen, aftimmeren, dus alles wat in het trapgat hoort).

Trappenfabriek Vos denkt ook mee tijdens de bouwfase van de woning. De mogelijkheid bestaat een tijdelijke stalen trap te plaatsen tijdens deze fase. Door een tijdelijke trap te plaatsen worden beschadigingen, eventuele herstelwerkzaamheden en daarmee gepaard gaande extra kosten voorkomen.

NORMEN

Onze houten trappen worden met grote zorg en volgens de laatste eisen en normen geproduceerd

HOOGSTE KWALITEIT

Trappen in woningen en utiliteitsgebouwen kennen vele verschijningsvormen; niet alleen wat betreft type en afmetingen, maar ook in materiaal en uitvoering.
Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: ze dienen mensen en goederen om hoogteverschillen te overbruggen en daarom is de evoluerende menselijke maat mede van invloed op de maatvoering van trappen.

Een trap is een optelsom van functionele en esthetische eisen. Met name in de grote landhuizen en villa’s van
oudere datum zien we vaak royale en luxe trappen die breder en ‘luier’ (dat wil zeggen minder steil) zijn dan we de laatste decennia in de naoorlogse woningbouw gewend zijn.
De opkomst van de sociale woningbouw met zijn betrekkelijk kleine woningen, die tegen geringe kosten in een korte tijd gebouwd moesten worden, betekende automatisch een verkleining van de ruimte die een trap mocht innemen.
Een kleinere trap betekende weliswaar ruimtewinst voor woon- en slaapvertrekken(in de praktijk vaak niet meer dan één vierkante meter) maar dat ging in veel gevallen wel ten koste van het comfort en de veiligheid van het trap lopen.
Veranderende opvattingen over gewenste verdiepingshoogten, veiligheid en bruikbaarheid hebben geleid tot andere eisen aan de maatvoering. Een minder steile en daardoor grotere trap betekent niet alleen een langere bruikbaarheid van woningen voor de bewoners, maar ook een toename van het comfort en minder huiselijke ongevallen.

EEN TRAP KENT EEN AANTAL EISEN, NAMELIJK:

Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px

De leden van de sectie Trappen van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT) volgen deze
veranderingen op de voet en stemmen hun productie af op deze veiliger en comfortabeler wijze van traplopen

BROCHURES

Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px
Links Els-Korsten-350px

VACATURES

WERKEN BIJ TRAPPENFABRIEK VOS TE ZWOLLE

Als een van de grootste trappenfabrikanten (met een nevenvestiging in Estland) zijn wij met 65 collega’s in Nederland een van de 3 marktleiders in het maken van houten trappen.

Wij zijn een hechte organisatie waar passie voor het vak en klantgericht denken belangrijke succesfactoren zijn. Klanten roemen ons vanwege de kwaliteit, verregaande klantgerichtheid en flexibiliteit.

We zijn een financieel gezonde onderneming met een zeer goed gevulde orderportefeuille, met langdurige klantrelaties. Er wordt veel geïnvesteerd in automatisering/slimmer werken. We beschikken over de modernste machines.

IMG2021 1-e1520959512316
boven en-zij-aanzicht-1-e1521111910447
IMG2052 ingezoomd

Ons ziekteverzuim is 1,4%. Bij ons vrijwel geen personeelsverloop.

Collega’s blijven lang bij ons en dat zegt genoeg over hoe we met elkaar omgaan en voor elkaar en onze klanten klaar staan! Er zijn daarom in 2019 zelfs twee fijne ex-collega’s teruggekomen om weer bij ons lekker met plezier te gaan werken.

Hebben we een klik met elkaar en wil je bij ons in dienst komen, dan krijg je meteen een vast dienstverband.

Op dit moment (30 oktober 2019) hebben wij 2 vacatures open:

Gastvrouw_heer

CNC operator (parttime | fulltime)

Wegens interne doorgroei hebben we de uitdagende vacature voor een ervaren CNC operator (parttime | fulltime)
 …… meer info

Ben je een slimme vent die zelfstandig met de modernste 5-assige CNC gestuurde houtbewerkingsmachines wil werken waaronder een Scorpion H21 3-assige portaal nesting freesmachine en een FENIX 5 assige portaal freesmachine?
Elke dag weer wat anders, elke dag weer uitdagingen, misschien zelfs de mogelijkheden en ruimte graag wilt om uit te zoeken hoe je qua programma optimalisatie het meeste uit de machines kunt halen?
Kijk naar onze youtube video's om te zien wat we met een van onze CNC machines kunnen, waar jij dan ook mee gaat werken!
Wil je vrijblijvend eens bij ons komen praten en kijken, maak dan een afspraak! Dat kan ook na werktijd.

Gastvrouw_heer

Tekenaar Werkvoorbereider (parttime | fulltime)

Wegens interne doorgroei en groei van het aantal klanten en klantopdrachten hebben we de mooie vacature voor Tekenaar Werkvoorbereider (parttime | fulltime)
 …… meer info

Heb je MTS Bouwkunde of WTB nivo 4, interesse in digitaal werken en vind je tekenen het leukst?
Wil je elke dag wat anders moeten maken en werken in een fijn team bij een prima werkgever?
Voor een uitgebreid profiel klik je op deze link: Profiel werkvoorbereider Calculator

Heb je interesse in deze vacatures? Mail dan je CV met liefst ook een foto en motivatie naar rkiers@vostrappen.nl t.a.v. Roel Kiers. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Voor meer info:

Gastvrouw_heer

Stuur een appje naar Roel of bel hem op 06-53335844.
Bellen kan tussen 09:00 en 21:00 uur.

OFFERTE

VOOR EEN OFFERTE VAN EEN NIEUWE TRAP, VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

CONTACT

NEEM CONTACT OP MET TRAPPENFABRIEK VOS TE ZWOLLE

Contact

Telefoon:

038 - 4600880

Fax:

038 - 4600240

Email:

info@vostrappen.nl

Bezoekadres

Carl Benzstraat 9
8013 NH ZWOLLE

Postadres

Postbus 53
8000 AB ZWOLLE

Bedrijfsgegevens

BTW-nr.: NL……………………..

KvK: 05041423

Contactformulier

Normaal gesproken reageren we binnen 1 a 2 werkdagen!

De gegevens worden door ons alleen gebruikt om contact met u op te nemen.
Zie onze PRIVACYVERKLARING voor meer informatie.

copyright @ 2019 Trappenfabriek Vos - Zwolle
Design: Mediagoed.nl