WERKWIJZE

Een nieuwe fase in je leven, je zwangerschap de geboorte van je kindje. Een bijzondere periode van veel geluk.
Happy Days Kraamzorg is een kraamcentrum waar persoonlijke aandacht en begeleiding boven aan staan. 

LEES MEER

KOSTEN

Iedere vrouw die pas bevallen is heeft recht op kraamzorg.

Alle verzekeraars vergoeden onze zorg.

LEES MEER

AANMELDEN

Aanmelden kan al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestigingsbrief met daarin ook informatie over een intake. 

LEES MEER

Reacties

Lees hier ervaringen van cliënten

Cheryl, Roy en Scott

"Wat zijn Wendy en haar meiden toppertjes! Ze verzorgen baby, ouders en zelfs de hond perfect! En het fijnste van alles is nog dat je zo veel van ze kan leren. Ik weet zeker dat wij dankzij Happy Days Kraamzorg betere ouders zijn geworden!"

Eva en Henrik

"Wij hebben twee heerlijke kraamweken gehad met Wendy. Toen ik zwanger was van mijn 2e heb ik haar gelijk weer gevraagd. Alle mooie fruitcreaties, bordjes met lekkers en de lieve goede zorg maken het echt een extra speciale, gezellige verwenweek. Ik vond het contact super, persoonlijk, betrokken en ook heel ontspannen. Ik kan Happy Days aan iedereen aanraden!"

Natas en Gioia

Wendy is de perfecte, lieve, leerzame, zorgzame en gezellige hulp voor moeder en kind. Ik was net bevallen, eigenlijk onverwacht. Ik had de keuze om in het ziekenhuis te slapen of naar huis als ik hulp had. Wendy kwam dezelfde avond nog en bleef tot laat. Wij vonden het super en heel gezellig!

Berry Joelle en Roobin

Wij kregen ons eerste kindje en dan is alles nieuw en eng. Wendy heeft alles super uitgelegd en zelf laten doen. De eerste dagen heeft ze veel aan Berry uitgelegd omdat ik een hele zware bevalling had en gewoon niet veel kon. Een aantal dagen later deed ik ook alles zelf, leerde ik veel en werd ik erg in de watten gelegd met brownies en fruitcocktails. Zelfs mijn moeder die er de hele week was werd verwend en hielp Wendy mee. Zelfs dagen en weken na de kraamweek beantwoordde Wendy mijn vragen. Welk kraambureau kan dat nou zeggen? Als je zwanger bent, meld je dan aan bij Happy Days dan komt alles goed.

Melanie, Sebastiaan en Selina

Na onze eerste kennismaking had ik er de volste vertrouwen in dat het top zou worden. Niks was minder waar! Wendy heeft niet alleen mij en mijn kleine meid verwend, vertroeteld en verzorgd, maar ook de man in huis mocht mee genieten van de heerlijke lunches e.d. Het was heerlijk om Wendy een week lang in huis te hebben, toen ze ging miste we haar gelijk!! En nu soms nog steeds ;) Een aanrader voor alle toekomstige mama's!

Michael, Dewi en Romée

Ze noemen het een kraamweek, maar het is een fantastische, heerlijke, gezellige week met Happy Days. Wendy heeft ons niet alleen geleerd hoe we het allemaal met Romée moesten doen (zoals alle andere kraamhulp), maar ze doet echt alles voor iedereen. Het moment dat ze in huis kwam hadden we al een goed gevoel. Alsof ze hier al veel vaker over de vloer kwam. Het voelt gewoon goed!

Lana, Oscar, Vinnie en Bobbie

Wat een super kraamzorg! Wendy is zo lief voor het hele gezin, ik voelde me echt verwend met zo’n fijne kraamzorg! Zelfs toen ons meisje naar het ziekenhuis moest, is Wendy bij ons andere kind gebleven tot oma er was. Je bent geweldig Wendy! Bedankt!

Kimberley, Niels en Jesslynn

Ik heb het super goed en leuk gehad met Jolanda van Happy Days in mijn kraamweek. Het was heel gezellig, maar ook heel leerzaam! Na een paar dagen kwam Wendy even op kraambezoek, dat vond ik echt heel lief. Dus iedereen aan de Happy Days, want dan krijg je echt een super kraamweek!

Cassandra, Kevin, Romy en Jill

Van een week waar ik tegenop zag vanwege de vorige kraamweek, waarin ik me een vreemde in mijn eigen huis voelde, naar een kraamweek waar ik heerlijk op kan terugkijken. Wat een lieve meiden! Alsof je elkaar al jaren kent. Alleen voor die gezelligheid zou ik nog wel een 3e willen. Super bedankt en ik hoop dat er nog veel gezinnen van jullie kunnen genieten.

Marjon en Jelle

Bij mijn 3e kindje wou ik de kraamtijd anders, beter en persoonlijker! Tijdens mijn zwangerschap kon ik al met al mijn vragen bij Happy Days terecht en spraken we elkaar. Hierdoor had ik het idee dat we elkaar al jaren kenden en dat gaf me enorme rust zodat ik geen 'vreemde' kraamhulp zou hebben. Ik heb een geweldige kraamtijd gehad met veel rust en gezelligheid. Mocht ik ooit een 4e kindje krijgen dan zal ik zeker bij Happy Days aankloppen.

Finn, Vigo, Wendy en Fabian

Wendy is een gezellig mens en zorgt goed voor ouders en kind/kinderen. Ze laat je heerlijk genieten en uitrusten in je kraamweek. De creaties van Wendy zijn echt heel lekker en het is echt 100% genieten. We zullen Wendy niet snel vergeten! Een aanrader voor iedereen die zwanger is.

Kimberley en Ricardo

Dankzij Happy Days Kraamzorg was ik alweer snel op de been na een moeilijke en angstige bevalling. Er werd super voor mij en mijn kleine baby gezorgd. Elke dag lekker een ontbijt en ze zorgde er uiteraard ook voor dat je wasje en je huisje op orde was. Veel persoonlijker en veel meer verwennerij dan bij ander kraamzorg. Als ik in de toekomst nog een kindje krijg, wordt het zeker weer Happy Days Kraamzorg. Topzorg! Niet alleen voor jou, maar voor het hele gezin.

Contact Informatie

Happy Days Kraamzorg

  Weteringskade 177, 3826 AW Amersfoort
06 - 51893281
wendy@happydayskraamzorg.nl

Contactformulier

Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk!